Θύμα της «Εκκλησίας των Εθνών» πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού

Θύμα της «Εκκλησίας των Θύμα της «Εκκλησίας των

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο που έχει τραβηχτεί πριν χρόνια, να δείχνει τον γνωστό ποδοσφαιριστή με θητεία στον Παναθηναϊκό Εμάνουελ Ολισαντέμπε, να παίρνει μέρος σε τελετή εξορκισμού. 

 

Όλο και περισσότερες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την «Εκκλησία των Εθών» και τον «ιεροκήρυκα». Σε συνάθροιση στην Αθήνα ο Εμανουέλ Ολισαντέμπε φαίνεται να ζητά βοήθεια για να γίνουν καλά τα ταλαιπωρημένα του γόνατα που πολλές φορές τον πρόδωσαν.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού (πήρε νταμπλ το 2004 βάζοντας κρίσιμα γκολ – έχει παίξει και σε Ξάνθη, Βύζα Μεγάρων και Βέροια στην Ελλάδα) ψεκάζεται, όπως δείχνει το βίντεο από τον «ιερέα» της τελετής στο γόνατο και εν συνεχεία τρέχει για να φανεί ότι είναι καλά.

#ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΣ #ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ #ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.