Εισαγγελική έρευνα μετά τον σάλο για την κακοποίηση 98χρονου στο «Παπαγεωργίου»

Εισαγγελική έρευνα μετά Εισαγγελική έρευνα μετά

Προκαταρκτική εξέταση διενεργείται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών μετά την καταγγελία δημοσιογράφου ότι ξυλοκόπησαν τον πατέρα του μέσα στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης.

Σάλος έχει προκληθεί έπειτα από την καταγγελία του δημοσιογράφου, Νίκου Ασλανίδη, πως νοσηλευτές χτύπησαν και έδεσαν τον 98χρονο πατέρα του κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στο «Παπαγεωργίου».

Σύμφωνα με το GrTimes, o εισαγγελέας Ποινικής δίωξης, Γιάννης Μητσιόπουλος, ζήτησε να διακριβωθεί αν στοιχειοθετούνται τα αδικήματα της «παράνομης κατακράτησης» και της «παράνομης βίας», ενώ ζήτησε να προσκομιστεί η έκθεση του αρμόδιου επιθεωρητή υγείας.

Η έρευνα ανατέθηκε σε πταισματοδίκη.

Υπενθυμίζεται πως το νοσοκομείο έχει αρνηθεί κατηγορηματικά την κακοποίηση του ηλικιωμένου, αποδίδοντας την απόφαση να περιοριστεί με ατραυματικούς ιμάντες στα άνω άκρα του στην διάγνωσή του με οργανικό ψυχοσύνδρομο.

 

#ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ_ΕΡΕΥΝΑ #ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ #ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ #ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ #ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.