Αλεποχώρι: Αρνείται ότι πυροβόλησε τα παιδιά σε ευθεία βολή ο 70χρονος

Αλεποχώρι: Αρνείται ότι Αλεποχώρι: Αρνείται ότι

«Δεν πυροβόλησα σε ευθεία βολή» υποστηρίζει ο 70χρονος, ο οποίος τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής τραυμάτισε δύο ανήλικα παιδιά που είχαν εισέλθει στην αυλή του σπιτιού του στο Αλεποχώρι.

 

Ο ηλικιωμένος άνδρας, που προφυλακίστηκε χθες, ισχυρίζεται ότι πέρασε τα παιδιά για κλέφτες και για αυτό πυροβόλησε εναντίον τους.

Όπως αναφέρει ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Γιάννης Γλύκας, ο εντολέας του δεν είχε πρόθεση να πυροβολήσει την παρέα των ανηλίκων και προσθέτει ότι ο λόγος που προέβη στην συγκεκριμένη ενέργεια είναι ότι κατά το παρελθόν είχαν συμβεί ανάλογα περιστατικά με αποτέλεσμα να φοβηθεί. «Είχε δεχθεί επιθέσεις στο παρελθόν, είχε φοβηθεί» σημείωσε στο MEGA ο δικηγόρος του 70χρονου.

Τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής η παρέα των ανηλίκων, η οποία έπαιζε «θάρρος ή αλήθεια», πήδηξε τον μαντρότοιχο του σπιτιού του 70χρονου. Εκείνος, σύμφωνα με το συνήγορο του, είδε μόνο δύο σκιές, δεν γνώριζε ότι επρόκετο για παιδιά, πήρε την καραμπίνα και πυροβόλησε για εκφοβισμό.

#ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ #ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ #ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.