To παιχνίδι «Θάρρος ή Αλήθεια» οδήγησε τα παιδιά στην αυλή του 70χρονου - Φοβόταν ότι θα τον κλέψουν

To παιχνίδι «Θάρρος ή To παιχνίδι «Θάρρος ή

Το παιχνίδι «θάρρος ή αλήθεια» ήταν αυτό που ενόχλησε τον 70χρονο και επέλεξε να πάρει στα χέρια του την καραμπίνα και να πυροβολήσει, σύμφωνα με δηλώσεις κατοίκου της περιοχής.

 

Ο ηλικιωμένος άνδρας εναντίον του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακούργημα της απόπειρας της ανθρωποκτονίας κατά συρροή, δεν πυροβόλησε στον αέρα για να εκφοβίσει απλώς τα παιδιά αλλά έστρεψε το όπλο του εναντίον τους, αδιαφορώντας από ότι φαίνεται για το εάν θα προκαλέσει κάποια ανθρώπινη απώλεια.

Όπως είπε κάτοικος της περιοχές, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, τα παιδάκια έπαιζαν «θάρρος ή αλήθεια» και έβαλαν πρόκληση το ποιος θα μπορέσει να πηδήξει τη μάντρα. Έτσι βρέθηκαν μέσα στον χώρο του 70χρονου.

Σύμφωνα με άλλες αναφορές από γείτονες, ο 70χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα αλκοολισμού και να είχε στο παρελθόν ενδοοικογενειακά περιστατικά. Μάλιστα η γυναίκα του μαζί με τα παιδιά του έχουν φύγει εδώ και χρόνια από το σπίτι. Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της γειτονιάς τον τελευταίο καιρό ο 70χρονος ο οποίος είναι ιδιοκτήτης ναυπηγείου στον Πειραιά, φοβόταν ότι θα τον κλέψουν και δεν κοιμόταν τα βράδια.

Ο δικηγόρος του 70χρονου υποστηρίζει ότι ο πελάτης του δεν γνώριζε ποιους πυροβόλησε

«Θέλω να μεταφέρω τη συντριβή του 70χρονου και τη μεγάλη συγγνώμη προς τα παιδιά και τις οικογένειές τους» σημείωσε ο δικηγόρος Γιάννης Γλύκας, συμπληρώνοντας πως θα λάβει τη δικογραφία της υπόθεσης τη Δευτέρα το πρωί.

Σύμφωνα με τον κ. Γλύκα, ο 70χρονος στο παρελθόν έχει υποστεί άλλες τρεις επιθέσεις από άγνωστους ανθρώπους που του έχουν κλέψει αντικείμενα. Όπως ανέφερε «το έχει καταγγείλει στις Αρχές, αλλά νιώθει μόνος. Καταγγέλλει κάθε φορά την έλλειψη αστυνόμευσης».

Παράλληλα, σημείωσε μιλώντας στο MEGA, ότι δεν γνώριζε σε καμία περίπτωση ότι πρόκειται για παιδιά.

 

#ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ #ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΣ #ΠΑΙΔΙΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.