Καλλιακμάνης - Κορινθία: «Ο πατέρας ανέβαζε την 6χρονη στη μηχανή χωρίς κράνος» (βίντεο)

Καλλιακμάνης - Κορινθία: «Ο Καλλιακμάνης - Κορινθία: «Ο

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, αποκάλυψε ότι ο πατέρας του 6χρονου κοριτσιού, που πνίγηκε στην Κορινθία, ανέβαζε συχνά το παιδί στο μηχανάκι χωρίς κράνος.

Όπως είπε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, ο πατέρας ανέβαζε συχνά το παιδί πάνω στη μηχανή χωρίς κράνος, και άλλα προστατευτικά μέσα, σε διαδρομές χιλιομέτρων, σύμφωνα με τις μαρτυρίες της τοπικής κοινωνίας.

«Μπορεί να γίνω κακός σε κάποιους που ακούνε, γιατί το κάνουν πολλοί, αλλά αυτή η ενέργεια χαρακτηρίζεται από ευήθεια», είπε ο κ. Καλλιακμάνης μιλώντας με αφορμή το τραγικό περιστατικό που συνέβη στο Καλαμάκι Κορινθίας.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής επισήμανε ότι ένα 6χρονο παιδί δεν μπορεί να προστατεύσει τον εαυτό του, δεν ξέρει καν πώς να κρατηθεί πάνω σε μια μηχανή.

«Υπάρχουν και άνθρωποι που χαρακτηρίζονται από ευήθεια εκεί δεν μπορεί να βρεις άκρη ή δεν μπορείς να μπεις στο μυαλό τους, για ποιο λόγο λειτούργησαν με ένα συγκεκριμένο τρόπο», είπε ο κ. Καλλιακμάνης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, εξήγησε επίσης ότι η προσωπικότητα του κατηγορουμένου, έχει μεγάλη σημασία και συνεκτιμάται μαζί με τα ευρήματα και τις μαρτυρίες μιας υπόθεσης.

Σήμερα η κηδεία

Στο μεταξύ, σήμερα στην Αλβανία κηδεύεται η 6χρονη Αμέλια που βρήκε τραγικό θάνατο από πνιγμό σε παραλία της Κορίνθου. Ο πατέρας του κοριτσιού δεν θα παραβρεθεί στην κηδεία, καθώς μεταξύ των περιοριστικών όρων που του έχουν επιβληθεί, είναι η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

#ΓΙΩΡΓΟΣ_ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ #ΠΝΙΓΜΟΣ #ΚΟΡΙΝΘΙΑ #ΠΑΙΔΙ #ΠΑΤΕΡΑΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.