Θάνατος ναυτικής δοκίμου: Αυτό είναι το επικρατέστερο σενάριο, σήμερα η νεκροψία

Θάνατος ναυτικής δοκίμου: Θάνατος ναυτικής δοκίμου:

Ένα σενάριο δείχνει να είναι το επικρατέστερο -σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία και ενδείξεις- που μπορεί να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα για τον άδικο και ξαφνικό χαμό της ναυτικής δοκίμου του Πολεμικού Ναυτικού.

Το ενδεχόμενο της δηλητηρίασης φαίνεται να έχει μπει (και) στο μικροσκόπιο των αρμόδιων αρχών και να εξετάζεται έως αυτή την ώρα ως το επικρατέστερο σενάριο για τον αιφνίδιο θάνατο της 19χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τον στενό οικογενειακό κύκλο της ναυτικής δοκίμου, η 19χρονη δεν είχε κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας. Είχε νοσήσει νωρίτερα με κορονοϊό αλλά είχε βγει αρνητική στα τεστ που έγιναν κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού ταξιδιού.

Η πρώτη εκτίμηση στο σπίτι της άτυχης κοπέλας, στη Λάρισα, εκεί όπου η είδηση του θανάτου της έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία, φέρεται να είναι πως η Θάλεια υπέστη κάποια δημητηρίαση, όπως επικαλλείται το onlarissa.gr.

Όπως, υποστηρίζουν, ο οργανισμός της κοπέλας από την πρόσφατη νόσηση ίσως να ήταν αδύναμος, όμως τα πάντα φαίνεται να περιστρέφονται γύρω από τη στάση που έκανε το πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού στο λιμάνι Λαγκουλέτ στην Τυνησία, εκεί όπου αναζητείται η άκρη του νήματος, μήπως δηλαδή η κοπέλα έφαγε εκεί κάτι που της προκάλεσε δηλητηρίαση.

Σήμερα οι ιατροδικαστικές εξετάσεις

Σήμερα Παρασκευή 26/8 θα γίνουν οι ιατροδικαστικές εξετάσεις και θα ακολουθήσουν οι ακόμα πιο χρονοβόρες τοξικολογικές που ίσως αποφανθούν για τις αίτια του θανάτου.

Η 19χρονη Θάλεια είχε μάλιστα περάσει κορονοϊό εν πλω στο πλοίο «Προμηθέας» είχε όμως αναρρώσει. Ενδέχεται παρόλα αυτά ο οργανισμός της ήταν εξουθενωμένος από τον κορονοϊό και η όποια λοίμωξη ή δηλητηρίαση να προκάλεσε βαρύτερη νόσηση απ' ό,τι προβλέπονταν. Η Ναυτική Δόκιμος με την αναχώρηση του πλοίου από την Τυνησία, εμφάνισε υψηλό πυρετό και το απόγευμα της 23ης Αυγούστου το πλοίο κατέπλευσε στη Νάπολη της Ιταλίας – εκτός προγράμματος – ώστε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Το πρωί της 24ης Αυγούστου η κατάσταση της Δοκίμου επιδεινώθηκε με τη διάγνωση να κάνει λόγο για σηψαιμία και κρίθηκε σκόπιμο να εισαχθεί επειγόντως στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου. Τα ακριβή αίτια του θανάτου της αναμένεται να εξακριβωθούν από την νεκροψία και νεκροτομή που θα γίνουν από Ιταλούς ιατροδικαστές καθώς ο θάνατός της έλαβε χώρα επί ιταλικού εδάφους.

#ΘΑΝΑΤΟΣ #ΝΑΥΤΙΚΗ_ΔΟΚΙΜΟΣ #ΣΕΝΑΡΙΟ #ΝΕΚΡΟΨΙΑ #ΠΟΛΕΜΙΚΟ_ΝΑΥΤΙΚΟ #ΛΑΡΙΣΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.