Τζόκερ: Στη Λάρισα παίχτηκε το τυχερό δελτίο, με 3 ευρώ πήρε 11,9 εκατομμύρια

Τζόκερ: Στη Λάρισα παίχτηκε Τζόκερ: Στη Λάρισα παίχτηκε

Στη Λάρισα παίχτηκε το δελτίο Τζόκερ του υπερτυχερού που με 3 ευρώ κέρδισε τα 11,9 εκατομμύρια ευρώ.

Έξι απλές στήλες είχε συμπληρώσει ο υπερτυχερός στη Λάρισα, δίνοντας μονάχα 3 ευρώ και παίρνοντας πίσω 11,9 εκατομμύρια ευρώ, όντας ο μοναδικός τυχερός της κλήρωσης της Πέμπτης έπειτα από απανωτά τζακ – ποτ που εκτίναξαν το έπαθλο.

Το «χρυσό» δελτίο παίχτηκε στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του Δημήτριου Παλαμίδα (Φαρσάλων 61) στη Λάρισα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της διαλογής:

Ένα (1) τυχερό δελτίο βρέθηκε στην 1η κατηγορία (5+1) κατά τη σημερινή διαλογή της 2484ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ που κερδίζει το ποσό των €11.978.572,56.

Επίσης στην δεύτερη κατηγορία (5άρια) βρέθηκαν δεκατρείς (13) επιτυχίες, οι οποίες κερδίζουν το ποσό των €19.828,02 έκαστη.

Το ποσό που θα μοιρασθούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της ΚΥΡΙΑΚΗΣ 28/02/2021 είναι €600.000 τουλάχιστον.

#ΤΖΟΚΕΡ #ΤΖΟΚΕΡ_ΚΛΗΡΩΣΗ #ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ #ΤΖΑΚ_ΠΟΤ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.