Κοκοκαιρία: «Κολυμπάνε» τα χωριά της Χαλκιδικής, «βούλιαξε» στα λασπόνερα camping (Εικόνες & βίντεο)

Κοκοκαιρία: «Κολυμπάνε» τα Κοκοκαιρία: «Κολυμπάνε» τα

Τα χωριά Τορώνη, Σάρτη και Συκιά είναι αυτά που «χτυπήθηκαν» περισσότερο από τη σφοδρή κακοκαιρία των προηγούμενων ωρών.

Μια από τις περιοχές που επλήγησαν περισσότερο από τη σφοδρή κακοκαιρία ήταν η Χαλκιδική, με τη δεύτερη θέση να κατακτά την «πρώτη θέση» στη λίστα των πληττόμενων περιοχών της Βόρειας Ελλάδας. 

Η Σιθωνία και συγκεκριμένα τα χωριά Τορώνη, Σάρτη και Συκιά είναι αυτά που «χτυπήθηκαν» περισσότερο από τη σφοδρή βροχόπτωση των προηγούμενων ωρών.

«Κολυμπάνε» τα χωριά της Χαλκιδικής

Ένα κάμπινγκ στη Συκιά Χαλκιδικής κοντά στην παραλία, πλημμύρισε με το νερό να τους φτάσει 30 πόντους προκαλώντας σημαντικές ζημιές στα τροχόσπιτα εντός του κάμπινγκ, ενώ στη χερσόνησο σημειώθηκαν διακοπές ρεύματος.

Την ίδια ώρα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε δεκάδες κλήσεις για απάντηση υδάτων από υπόγεια και καταστήματα.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του thestival:

 κάμπινγκ thestival.gr kakokairia1

 camping thestival.gr kakokairia2

{https://www.youtube.com/watch?v=YdSmDcQEacI}

#ΧΩΡΙΑ #ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ #ΠΛΥΜΜΗΡΕΣ #ΚΑΜΠΙΝΓΚ #ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.