Κωμικοτραγική αρπαγή χρηματοκιβωτίου στη Θεσσαλονίκη: Τους έπεσε στη μέση του δρόμου και το ξαναφόρτωσαν στο ΙΧ (βίντεο)

Κωμικοτραγική αρπαγή Κωμικοτραγική αρπαγή

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στην παραλιακή οδό της Θεσσαλονίκης με δύο άτομα που φαίνεται να «σηκώνουν» ένα χρηματοκιβώτιο και να το μεταφέρουν στο πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου.

Το κωμικοτραγικό συμβάν έγινε μέρα – μεσημέρι μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών. Κάποιοι μάλιστα δεν πίστευαν το θέαμα που έβλεπαν με τα δύο άτομα να κουβαλούν το χρηματοκιβώτιο χωρίς κανέναν δισταγμό.

Μάλιστα, κάποιοι αποθανάτισαν την απίστευτη στιγμή με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες μπήκαν σε διαμέρισμα στην παραλιακή οδό προσποιούμενοι υπαλλήλους της ΔΕΗ.

Είπαν στα θύματα τους ότι το ψυγείο τους έχει πρόβλημα και με τον τρόπο αυτό τα κράτησαν στο χώρο της κουζίνας.

Ένας από τους δράστες ανέλαβε να βγάλει από το διαμέρισμα το χρηματοκιβώτιο και μαζί με ένα άτομο ακόμη το μετέφεραν στο αυτοκίνητο.

Αφού φόρτωσαν το κλεμμένο χρηματοκιβώτιο στο χώρο των αποσκευών,  ξεκίνησαν να φύγουν. Ωστόσο, το χρηματοκιβώτιο έπεσε στο οδόστρωμα αλλά εκείνοι απτόητοι σταμάτησαν και το ξαναφόρτωσαν στο όχημα!

Δείτε την κωμικοτραγική στιγμή της αποχώρησης των δραστών στο βίντεο που εξασφάλισε το thestival:

{https://www.youtube.com/watch?v=LLOoqC2Suck&t=40s}

#ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ #ΘΕΣΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ #ΔΡΟΜΟΣ #ΚΛΟΠΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.