Τρομακτικό ατύχημα: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στην Εθνική Οδό (βίντεο)

Τρομακτικό ατύχημα: Τρομακτικό ατύχημα:

«Λαμπάδιασε» αυτοκίνητο στην εθνική οδό και από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα καθώς ευτυχώς ο οδηγός και η γυναίκα του πρόλαβαν και βγήκαν άμεσα από το αμάξι.

Ήταν 10:30΄το πρωί του Σαββάτου όταν το αυτοκίνητο που κινούταν στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στο 266 χλμ κοντά στα ΣΕΑ, άρχισε ξαφνικά να βγάζει καπνούς.

Ο οδηγός το ακινητοποίησε αμέσως στη ΛΕΑ και μαζί με τη γυναίκα του βγήκαν από το αυτοκίνητο, το οποίο μέσα σε λίγα λεπτά τυλίχτηκε στις φλόγες.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες από το Κλιμάκιο του Αλμυρού και Αστυνομικοί της Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Μαγνησίας για τη λήψη των σχετικών μέτρων μέχρι να γίνει η κατάσβεση και να απομακρυνθεί το όχημα.

Δείτε το βίντεο του lamiareport, που το τράβηξε οδηγός από το αντίθετο ρεύμα.

{https://www.youtube.com/watch?v=-h-2r3snOHs&ab_channel=LamiaReport}

#ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ #ΦΩΤΙΑ #ΛΑΜΙΑ #ΦΛΟΓΕΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.