Χρυσή Αυγή: Σήμερα η απόφαση για το αίτημα αναβολής Μιχαλολιάκου

Χρυσή Αυγή: Σήμερα η Χρυσή Αυγή: Σήμερα η

Η απάντηση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων στο αίτημα αναβολής της δίκης που υπέβαλε ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος αναμένεται σήμερα.

Η δίκη είχε διακοπεί για σήμερα προκειμένου το δευτεροβάθμιο δικαστήριο, ενώπιον του οποίου συζητείται η υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, να αποφανθεί για το αίτημα αναβολής που έχει υποβληθεί από το Νίκο Μιχαλολιάκο.

Μάλιστα, έχει ήδη ζητηθεί στην σημερινή συνεδρίαση να προσκομιστεί αναλυτικό πιστοποιητικό για την κατάσταση της υγείας του και ενδεχόμενη πρόβλεψη για το πότε θα αποκατασταθεί. Σημειώνεται, ότι ο αρχηγός της ΧΑ νόσησε με κορονοϊό, μπήκε σε ΜΕΘ και πλέον βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης.

#ΧΡΥΣΗ_ΑΚΤΗ #ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ #ΑΝΑΒΟΛΗ #ΔΙΚΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.