Αυτό είναι το ελικόπτερο του τραγικού δυστυχήματος στα Σπάτα: 22χρονος διαμελίστηκε από την έλικα (εικόνα)

Αυτό είναι το ελικόπτερο Αυτό είναι το ελικόπτερο

Μια τραγική είδηση έγινε γνωστή νωρίτερα, όπου ένας 22χρονος Βρετανός Τουρίστας, διαμελίστηκε από την έλικα του ελικοπτέρου, μετά την προσγείωση του στα Σπάτα.

Τραγικό δυστύχημα με έναν 22χρονο Βρετανό νεκρό, σημειώθηκε το απόγευμα σε ελικοδρόμιο, στα Σπάτα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το δυστύχημα συνέβη στις 18:20, στην περιοχή Αγιος Γεώργιος Σπάτων κάτω από αδιευκρίνιστες, έως τώρα, συνθήκες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η πρώτη εκτίμηση είναι ότι ο νεαρός Βρετανός, χτυπήθηκε από την έλικα του ελικοπτέρου στο κεφάλι.

Σημειώνεται, ότι ο 22χρονος, μαζί με τρεις ακόμη φίλους του, είχαν νοικιάσει το ελικόπτερο.

Τα άλλα τρία άτομα τα οποία είναι καλά στην υγεία τους αλλά έχουν πάθει σοκ.

Στο σημείο έχει μεταβεί η Αστυνομία, η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ.

Το ελικόπτερο του φρικιαστικού δυστυχήματος:

elikofjdk

elikoptero g

elikotrg3

Πληροφορίες, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα ως τώρα, αναφέρουν ότι ο άτυχος νεαρός πήγε στο πίσω μέρος του ελικοπτέρου και επιχείρησε να βγάλει φωτογραφία με το κινητό του, όταν διαμελίστηκε από την έλικα, που ήταν σε λειτουργία, και έχασε τη ζωή του.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο νεαρός αποκεφαλίστηκε από τον έλικα, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται από επίσημες πηγές, μέχρι στιγμής, η πληροφορία αυτή.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, θα διερευνηθούν τυχόν ευθύνες και από τον χειριστή του ελικοπτέρου, σε βάρος του οποίου σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Στο δεύτερο ελικόπτερο ήταν οι γονείς του

Συγκεκριμένα, μια παρέα Βρετανών επέστρεφαν με δύο ιδιωτικά ελικόπτερα από τη Μύκονο όπου είχαν κάνει τις διακοπές τους σε ελικοδρόμιο στα Σπάτα.

Μετά την αποβίβαση, σκόπευαν να μετακινηθούν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, να επιβιβαστούν στο ιδιωτικό αεροσκάφος της οικογένειας και να επιστρέψουν στη Βρετανία.

Τα δύο ελικόπτερα πετούσαν το ένα πίσω από το άλλο. Το πρώτο ελικόπτερο τύπου Bell 407 της εταιρείας Superior Air, με τέσσερις επιβάτες και πλήρωμα έναν χειριστή προσγειώθηκε στο ελικοδρόμιο της εταιρείας Helipad που βρίσκεται στο άκρο του πολυχώρου Λώλου στα Σπάτα, πολύ κοντά στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Στο δεύτερο ελικόπτερο που ακολουθούσε, βρίσκονταν οι γονείς του 21χρονου που έχασε τη ζωή του.

#ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ #ΝΕΚΡΟΣ #ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ #ΣΠΑΤΑ #ΠΑΙΑΝΙΑ #ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ #ΔΙΑΜΕΛΙΣΤΗΚΕ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.