Ανακοίνωση από τον Δήμο Παγγαίου: «Αν δείτε πυρομαχικά στην περιοχή πτώσης του Antonov, ειδοποιήστε τις Αρχές» (εικόνες)

Ανακοίνωση από τον Δήμο Ανακοίνωση από τον Δήμο

Ο Δήμος Παγγαίου εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την πτώση του αεροσκάφους Antonov στην Καβάλα, καλώντας όσους εντοπίσουν πυρομαχικά να ειδοποιήσουν αμέσως τον Δήμο Παγγαίου ή την Ελληνική Αστυνομία.

Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση του Δήμου Παγγαίου στο Facebook, καλούνται οι πολίτες και αγρότες που κινούνται στην  περιοχή της Καβάλας, όπου σημειώθηκε το αεροπορικό δυστύχημα με την πτώση του αεροσκάφους Antonov, εάν εντοπίσουν τα παρακάτω πυρομαχικά να ειδοποιήσουν αμέσως τον Δήμο Παγγαίου ή την Ελληνική Αστυνομία.

Η ανάρτηση Δήμου Παγγαίου:

«Επείγουσα Ανακοίνωση Προσοχή!!!! Όσοι πολίτες αγρότες κινούνται στην περιοχή γύρω από το αεροπορικό δυστύχημα και εντοπίσουν τα παρακάτω πυρομαχικά να ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ τον Δήμο Παγγαίου, τηλ. επικοινωνίας 693 6108070 ή την Ελληνική Αστυνομία!!!»

{https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=419952553507918&id=100064795295713}

#ΚΑΒΑΛΑ #ΔΗΜΟΣ_ΠΑΓΓΑΙΟΥ #ΑΝΤΟΝΟΦ #ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.