Κοζάνη: Στο νοσοκομείο 11χρονος μετά από επίθεση σκύλου - Μήνυσαν τον ιδιοκτήτη οι γονείς

Κοζάνη: Στο νοσοκομείο Κοζάνη: Στο νοσοκομείο

Άγρια επίθεση από σκύλο, ο οποίος φαίνεται πως διέφυγε του ιδιοκτήτη του, δέχθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (04/07) ένα 11χρονο αγόρι, το οποίο βρισκόταν με το ποδήλατο, μαζί με φίλους του, στην περιοχή του “Ξενία” Κοζάνης.

 

Tο σκυλί, πιθανότατα ράτσας γερμανικού ποιμενικού, επιτέθηκε στο 11χρονο αγόρι, σκίζοντας τη μπλούζα του και καταφέρνοντας αρκετά δαγκώματα σε σημεία του σώματός του.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, όπου δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, σύμφωνα με όσα μετέφερε η μητέρα του παιδιού στο kozanimedia.gr.

Οι γονείς του έχουν καταθέσει μήνυση κατά του ιδιοκτήτη του ζώου, ο οποίος και συνελήφθη, με τη διαδικασία του αυτόφωρου.

#ΚΟΖΑΝΗ #ΣΚΥΛΟΣ #ΕΠΙΘΕΣΗ #ΠΑΙΔΙ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.