Άγιοι Ανάργυροι: Δύο οι νεκροί από το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς και την καταδίωξη - Δύο αστυνομικοί τραυματίες (εικόνες, βίντεο)

Άγιοι Ανάργυροι: Δύο οι Άγιοι Ανάργυροι: Δύο οι

Δύο είναι τελικά οι νεκροί από το αιματηρό επεισόδιο που ξεκίνησε στα Κάτω Πατήσια και έφτασε μέχρι τους Αγίους Αναργύρους, καθώς ο τραυματίας που δέχθηκε τους πυροβολισμούς του «πιστολέρο» δράστη υπέκυψε στα τραύματά του λίγη ώρα αργότερα.

Όλα ξεκίνησαν στις 21.30 του Σαββάτου, όταν οπότε έπεσαν πυροβολισμοί στην οδό Κουρτίδου στα Κάτω Πατήσια. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο και λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο δράστης του πυροβολισμού,  στη συνέχεια έφυγε από το σημείο με αυτοκίνητό και στο δρόμο, φέρεται να τραυμάτισε ακόμα ένα άτομο στην προσπάθειά του να διαφύγει.

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και άρχισαν να τον καταδιώκουν μέχρι και τους Αγίους Αναργύρους όπου ο δράστης έπεσε τελικά νεκρός μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών.

Παράλληλα, τραυματίστηκαν και δύο αστυνομικοί, ο ένας στην ωμοπλάτη και στο πόδι και ο δεύτερος στο πόδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης που έπεσε νεκρός, έκανε και ληστεία σε βενζινάδικο, στη λεωφόρο Δημοκρατίας.

Βίντεο ντοκουμέντο από χρήστη που ανέβηκε στο Twitter τη στιγμή των πυροβολισμών:

{https://twitter.com/GrandOldRight/status/1543323944027029506}

Στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου έχουν μεταφερθεί οι δύο τραυματίες αστυνομικοί έχει μεταβεί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, και ο αρχηγός της αστυνομίας.

agioi anargyroi 11

Στα Κάτω Πατήσια και στη συμβολή με την οδό Γεωργίου Νάζου, οι οδηγοί δύο ΙΧ αυτοκινήτων διαπληκτίστηκαν και ο ένας εξ αυτών έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε τον άλλον τραυματίζοντάς τον.

Ο συνοδηγός του ατόμου του τραυματίστηκε, βγήκε στον δρόμο και άρχισε να τρέχει με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει άλλο όχημα και να τον τραυματίσει.

Στη συνέχεια ο ένοπλος άνδρας, ο οποίος φέρεται να οδηγούσε ένα κλεμμένο μαύρο ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Toyota, κινήθηκε προς την περιοχή των Αγίων Αναργύρων όπου σταμάτησε σε βενζινάδικο και με την απειλή πιστολιού λήστεψε τον υπάλληλο που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή εκεί.

{https://youtu.be/QcuW4_oujb4}

Λίγο αργότερα, στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, αστυνομικοί εγκλώβισαν το ύποπτο όχημα και ζήτησαν από τον οδηγό να κατέβει, όμως αυτός πυροβόλησε προς το μέρος τους τραυματίζοντας τους δύο αστυνομικούς.

Οι αστυνομικοί απάντησαν στα πυρά με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του δράστη. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το άτομο επιχείρησε να διαφύγει προς καταυλισμό Ρομά της περιοχής.

{https://youtu.be/XJLPAcPMqyc}

Φωτογραφία από το καταστήμα που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το συμβάν:

pyrov

Σύμφωνα με μάρτυρα που βρισκόταν στο σημείο, «καθόμασταν έξω και ξαφνικά ακούσαμε πυροβολισμούς. Στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν πυροτεχνήματα. Μετά συνειδητοποιήσαμε τι έγινε στα 50 μέτρα.

Είδαμε έναν αστυνομικό που κούτσαινε και άλλον έναν που ήταν πεσμένος. Φοβηθήκαμε, δεν πλησιάσαμε πολύ. Κάποιοι λένε ότι έχει ληστέψει ένα μαγαζι και την ώρα που περνούσαν οι αστυνομικοί «έπεσαν» τυχαία επάνω του», αναφέρει ο μάρτυρας.

{https://youtu.be/jbAmD719lbc}

#ΑΓΙΟΙ_ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ #ΚΑΤΩ_ΠΑΤΗΣΙΑ #ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ #ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ #ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ #ΝΕΚΡΟΙ #ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.