Άγιοι Ανάργυροι: Ένας νεκρός μετά από καταδίωξη και ανταλλαγή πυροβολισμών, δύο αστυνομικοί νεκροί

Άγιοι Ανάργυροι: Ένας Άγιοι Ανάργυροι: Ένας

Ένας νεκρός το βράδυ του Σαββάτου στους Αγίους Αναργύρους μετά από πυροβολισμούς με την αστυνομία, δύο άντρες της ΕΛ.ΑΣ. τραυματίες.

Φαίνεται ότι το περιστατικό συνδέεται με τους πυροβολισμούς που αναφέρθηκαν στα Πατήσια, καθώς υπ΄ήρξε καταδίωξη που ξεκίνησε από τα Κάτω Πατήσια και κατέληξε στους Αγίους Αναργύρους, όπου φαίνεται να υπήρξε απόπειρα ληστείας σε βενζινάδικο.

Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες έχασε τη ζωή του ενώ τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί και ένας πολίτης.

Περίπου στις 21.30 έπεσαν πυροβολισμοί στα Κάτω Πατήσια. Ο άνθρωπος που πυροβόλησε, στη συνέχεια έφυγε από το σημείο με το αυτοκίνητό του και στο δρόμο, φέρεται να τραυμάτισε ακόμα ένα άτομο.

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και ξεκίνησε η καταδίωξη, η οποία κατέληξε στους Αγίους Αναργύρους όπου ο άνθρωπος έπεσε τελικά νεκρός από πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τραυματίστηκαν και δύο αστυνομικοί οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.

Η Αστυνομία διερευνά αν τα περιστατικά έχουν σχέση μεταξύ τους και αν ο ένοπλος που διέφυγε στα Πατήσια είναι ο άνδρας που προσπάθησε να ληστέψει το πρατήριο καυσίμων στους Αγίους Αναργύρους.

#ΛΗΣΤΕΙΑ #ΝΕΚΡΟΣ #ΔΡΑΣΤΗΣ #ΑΓΙΟΙ_ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ #ΕΛΑΣ #ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.