Αυτός είναι ο 46χρονος προπονητής από την Κρήτη που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικους (εικόνες)

Αυτός είναι ο 46χρονος Αυτός είναι ο 46χρονος

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την Αστυνομία τα στοιχεία του 46χρονου προπονητή από την Κρήτη που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανηλίκους.

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία έπειτα από σχετική διάταξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγίου Νικολάου Κρήτης τα στοιχεία και φωτογραφίες του 46χρονου προπονητή Πολεμικών Τεχνών από την Κρήτη ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικους.

Πρόκειται για τον (επ.) ΓΕΡΟΝΤΗ (ον.) Ιωάννη του Γεωργίου και της Ζαμβίας που γεννήθηκε το 1976 στην Άγιο Νικόλαο. Ο προπονητής πολεμικών τεχνών κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 15 έτη. Με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα το απόγευμα της Δευτέρας, 6 Ιουνίου κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

kriti1

kriti2

kriti3

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο 46χρονος οδηγήθηκε στον ανακριτή για απολογηθεί.

{https://www.youtube.com/watch?v=_xISeSVq4-Q&t=1s}

#ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ #ΚΡΗΤΗ #ΑΣΕΛΓΕΙΑ #ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ #ΑΝΗΛΙΚΟΙ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.