Δήμος Θέρμης: Δωρεάν οφθαλμολογικές εξετάσεις και αυτό το Σάββατο 9/12

Δήμος Θέρμης: Δωρεάν Δήμος Θέρμης: Δωρεάν

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη Κυριακή 3/12 οι δωρεάν οφθαλμολογικές εξετάσεις, που πρόσφεραν στους κατοίκους του Δήμου Θέρμης οι Λέσχες Lions Θεσσαλονίκης “Αριστοτέλης”, “Ολυμπιάς”, “Host” και “Μ. Αλέξανδρος” σε συνεργασία την Α΄ Οφθαλμολογική κλινική του ΑΧΕΠΑ.

Μάλιστα, η απήχηση και η συμμετοχή του κόσμου ήταν τέτοια, που αποφασίστηκε από τους διοργανωτές να επαναλάβουν την επίσκεψή τους και να δώσουν την ευκαιρία να εξεταστούν όσοι δεν πρόλαβαν την Κυριακή που μας πέρασε. Έτσι και αυτό το Σάββατο 9/12 με στόχο την πρόληψη της απώλειας όρασης του πληθυσμού από παθήσεις που γίνονται πολύ αργά αντιληπτές, η υπερσύγχρονη κινητή οφθαλμολογική μονάδα ελέγχου των Lyons θα βρίσκεται από τις 10:30 έως τις 14:00 στον πεζόδρομο του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης επί της οδού Ιασωνίδη στη Θέρμη.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.