Ωραιόκαστρο: «Γιατρέ βοήθεια, χάνουμε το μωρό», η δραματική επιχείρηση διάσωσης της αστυνομίας (εικόνα)

Ωραιόκαστρο: «Γιατρέ Ωραιόκαστρο: «Γιατρέ

Η ευχαριστήρια επιστολή προς την αστυνομία για την συνδρομή της στην επιχείρηση διάσωσης βρέφους στο Ωραιόκαστρο. Οι αστυνομικοί λειτούργησαν έγκαιρα και γρήγορα και κατάφεραν  να σώσουν το 7 μηνών μωράκι.

Σωτήρια αποδείχθηκε η επέμβαση της Ελληνικής Αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη, στελέχη της οποίας βοήθησαν προκειμένου ένα βρέφος 7 μηνών να μεταφερθεί από το Ωραιόκαστρο στο νοσοκομείο.

Η ευχαριστήρια επιστολή:

«Δόξα τω θεώ φτάσαμε!

Παρασκευή 29/04 απόγευμα γύρω στις 6, στον οικισμό που μένουμε στο Ωραιόκαστρο ακούω φωνές για βοήθεια “Γιατρέ βοήθεια χάνουμε το μωρό". Πετάγομαι έξω και βλέπω γείτονες να έχουν στα χέρια το 7 μηνών παιδί τους, το οποίο αιμοραγεί απο το στόμα και την μύτη.

Χωρίς δεύτερη σκέψη μπαίνουμε στο αυτοκίνητο και ξεκινάμε για το εφημερεύων νοσοκομείο. Έχω αγκαλιά το μωρό και καλούμε την Άμεση Δράση ώστε να διευκολυνθεί η γρήγορη μετάβαση μας στο νοσοκομείο.

Οργανώνεται επιχείρηση και σε συνθήκες κυκλοφοριακού χάους (Παρασκευή απόγευμα στη Θεσσαλονίκη) η Άμεση Δράση έχει κάνει ότι μπορεί ώστε να φτάσουμε έγκαιρα και με ασφάλεια στο Ιπποκράτειο.

Το παιδάκι ζωντανό, αναπνέει... Δόξα τω θεώ φτάσαμε!

θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου την Ελληνική Αστυνομία και ειδικά τους αστυνομικούς της ΔΙΑΣ 201 και 202.»

policeepistoli

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.