Ανδρέας Βγενόπουλος: Ανασύρεται από το αρχείο η δικογραφία κατά της Βασιλικής Θάνου

Ανδρέας Βγενόπουλος: Ανδρέας Βγενόπουλος:

Ανασύρεται από το αρχείο η δικογραφία κατά της Βασιλικής Θάνου, καθώς τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ κατέληξαν πως το ηχητικό με τον Ανδρέα Βγενόπουλο είναι γνήσιο.

Γνήσιο είναι σύμφωνα με τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας το ηχητικό ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας πριν μέρικους μήνες και καταγράφει συνομιλία μεταξύ του Ανδρέα Βγενόπουλου και της πρώην υπηρεσιακής πρωθυπουργού, Βασιλικής Θάνου.

Το γεγονός οδήγησε στην ανάσυρση της δικογραφίας κατά της Βασιλικής Θάνου από τη μήνυση που είχε καταθέσει ο Ανδρέας Βγενόπουλος στην οποία προχωρά η ελληνική Δικαιοσύνη.

«Προέκυψε ότι δεν εντοπίστηκαν χαρακτηριστικά στοιχεία ή έστω ενδείξεις επεξεργασίας του ήχου, που μπορούν να υποδηλώνουν στοιχεία αποκοπής, συρραφής ή εν γίνει αλλοίωσης( μοντάζ), ενώ αντίθετα διαπιστώθηκε η αδιάλειπτη καταγραφή με μικρές αλλά δικαιολογημένες διακυμάνσεις, χωρίς “ίχνη” αδικαιολόγητων μεταβολών ή και παύσεων με την παρατήρηση ότι ο εντοπισμός “ ιχνών” σε ακουστικό υλικό ψηφιακής μορφής δεν είναι πάντα εφικτός με βεβαιότητα καθόσον τα “ ίχνη” αυτά δύνανται να μειώνονται σημαντικά συναρτήσει διαφόρων παραγόντων οπως είναι το λογισμικό επεξεργασίας και η δεξιοτεχνία του προσώπου που προβαίνει σε επεξεργασία. Πάντως ότι ο ήχος που έχει καταγραφεί στο πειστήριο αρχείο πιθανότατα δεν έχει υποστεί διαδικασία τέτοια (μοντάζ) που να αλλοιώνει το περιεχόμενό του».

Η Οικονομική Εισαγγελία προχωρά σε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση ώστε να εξακριβωθεί αν τελέστηκαν τα αδικήματα της δωροληψίας υπαλλήλου και της συνέργειας σ' αυτή, αμφότερα κακουργήματα.

Στη μήνυσή του, ο Ανδρέας Βγενόπουλος κατ'ήγγειλε ότι του ζητήθηκαν χρήματα με τη μέθοδο του βιβλίου. «Μου ζητήθηκε μέγεθος βιβλιοθήκης, δηλαδή ένας μεγάλος αριθμός βιβλίων» ανέφερε, τονίζοντας ότι είχε αρνηθεί να ενδώσει.

Όταν το ηχητικό είδε το φως της δημοσιότητας, η Βασιλική Θάνου, με ανακοίνωσή της μιλούσε για «κατασκευασμένη σε βάρος μου άθλια συκοφαντία από τον τότε ελεγχόμενο από τη Δικαιοσύνη Ανδρ. Βγενόπουλο».

 

 

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.