Ρούλα Πισπιρίγκου: Εισαγγελική παρέμβαση για τη διαρροή των καταθέσεων για το θάνατο της Τζωρτζίνας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ρούλα Πισπιρίγκου:

Εντολή για διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας με σκοπό να εντοπιστούν όσοι διέρρευσαν τις καταθέσεις για τον θάνατο της Τζωρτζίνας έδωσε η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. 

Η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών έδωσε εντολή για προκαταρκτική έρευνα ώστε να εντοπιστούν τα πρόσωπα που διέρρευσαν τις καταθέσεις που αφορούν τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Μόλις χθες έγιναν ευρύτερα γνωστές οι καταθέσεις τόσο του εντατικολόγου όσο και της παιδιάτρου που ασχολήθηκαν με την Τζωρτζινα στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Η εισαγγελία διαπίστωσε ότι υπάρχει παραβίαση του δικαστικού απορρήτου από πρόσωπο στο οποίο το δικαστικό απόρρητο ήταν προσιτό λόγω της υπηρεσίας του ή της συμμετοχής του στη διαδικασία και ηθικής αυτουργίας σε αυτό καθώς και παράνομης επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων. 

Στο μικροσκόπιο της έρευνας αναμένεται να μπουν πρόσωπα με πρόσβαση στη δικογραφία όσοι μπορεί να ενήργησαν ως ηθικοί αυτουργοί στην παραβίαση του δικαστικού απορρήτου. 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.