Νέο ατύχημα σε αγώνα Motocross: Στη ΜΕΘ ο αθλητής μετά από χειρουργείο 8,5 ωρών

Νέο ατύχημα σε αγώνα Motocross: Νέο ατύχημα σε αγώνα Motocross:

Ο νεαρός αναβάτης, Μανώλης Κρητικός, είχε μία άσχημη πτώση σε ένα άλμα στη διάρκεια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μotocross που διεξήχθη στην πίστα των Κρηνίδων Καβάλας το περασμένο σαββατοκύριακο

Μάχη έδωσαν οι γιατροί του Νοσοκομείου Καβάλας, προκειμένου να αποκαταστήσουν τη βλάβη από το ατύχημα του διακεκριμένου αθλητή του Motocross, Μανώλη Κρητικού.

«Είχε μία άσχημη πτώση σε ένα άλμα, προφανώς κάνοντας κάτι λάθος. Ήταν μία άτυχη στιγμή για το παιδί, θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα», ανέφερε  ο πρόεδρος του ΑΜΟΚ (Αθλητικός Μοτοσυκλετιστικός Ομίλος Κρηνίδων), Θέμης Καλπακίδης.

Μιλώντας στο GrTimes, πρόσθεσε «πως όμως πληροφορούμαστε, ο διακεκριμένος αθλητής εγχειρίστηκε χθες και όλα πήγαν καλά».

«Δυστυχώς, ατυχήματα συμβαίνουν στο συγκεκριμένο άθλημα και σε τέτοιους αγώνες, υψηλού επιπέδου», υποστήριξε.

«Πήγαν όλα καλά» στο χειρουργείο των 8,5 ωρών

«Το χειρουργείο του Μανώλη κράτησε 8,5 ώρες και πήγαν όλα καλά», δήλωσε στο GRTimes ο διοικητής του νοσοκομείου, Κωνσταντίνος Κλειτσιώτης.

«Ο αθλητής βρίσκεται στη ΜΕΘ, ως είθισται μετά από τέτοιου είδους επεμβάσεις», σημείωσε ακόμη ο ίδιος, περιγράφοντας παράλληλα ότι «η αποκατάσταση σε τέτοιες περιπτώσεις, αργεί αρκετά».

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.