Στο Νοσοκομείο του Ρίου ο καπετάνιος του Noor 1, έγκλειστος των φυλακών Πάτρας

Στο Νοσοκομείο του Ρίου ο Στο Νοσοκομείο του Ρίου ο

Ο καταδικασμένος καπετάνιος του Noor One μεταφέρθηκε από τις φυλακές Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο στο Ρίο με αιμάτωμα στο κεφάλι για περίθαλψη, εξετάσεις και νοσηλεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, ο καπετάνιος έχει καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης του οποίο εκκρεμεί η απάντηση.

Αρχικά είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη ως ναυλωτής του πλοίου που βρέθηκε να μεταφέρει ποσότητα ναρκωτικών, αλλά η ποινή «έσπασε» στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά, καθώς του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της καλής διαγωγής μετά την πράξη, με αποτέλεσμα να καταδικαστεί σε κάθειρξη 18 ετών και πλέον μπορεί να ελπίζει σε αποφυλάκιση έχοντας εκτίσει τα τρία πέμπτα της ποινής του.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.