«Θρίλερ» με σορό αγνώστων στοιχείων στη λίμνη Παμβώτιδα

«Θρίλερ» με σορό αγνώστων «Θρίλερ» με σορό αγνώστων

«Συναγερμός» σήμανε λίγο πριν τις πέντε το απόγευμα στις αστυνομικές αρχές, καθώς ενημερώθηκαν για την σορό ενός άνδρα στο λιμανάκι του Περάματος στη λίμνη Παμβώτιδα

Άνδρας, ηλικίας περίπου 50 ετών, είναι ο νεκρός που εντοπίστηκε το απόγευμα στα νερά της λίμνης των Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr, η σορός έγινε αντιληπτή από τους υπεύθυνους καραβιού, την ώρα που αυτό κατευθυνόταν στο λιμανάκι του Περάματος για να «δέσει».

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρο, ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Η σορός ανασύρθηκε από τα νερά της λίμνης, ενώ θα ακολουθήσει τώρα νεκροψία - νεκροτομή από το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Στο πτώμα δεν βρέθηκε κανένα στοιχείο ταυτότητας. Έφερε μπλουζάκι αθλητικής ομάδας που έχει έδρα σε άλλη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας. Αυτό, ωστόσο, μπορεί να μην έχει ιδιαίτερη αξία για τον προσδιορισμό της ταυτότητας.

Οι πρώτες ενδείξεις είναι ότι ο θάνατος προήλθε από πνιγμό καθώς από τους αστυνομικούς δεν εντοπίστηκε χτυπήματα στη σορό.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.