Κατερινόπουλος: «Το τεστ DNA θα δώσει απαντήσεις για τα κίνητρα, θα έρθουν κι άλλες αποκαλύψεις»

Κατερινόπουλος: «Το τεστ DNA Κατερινόπουλος: «Το τεστ DNA

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος έκανε λόγο για νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση θανάτου των παιδιών από την Πάτρα και υποστήριξε ότι εάν γίνει τελικά το τεστ DNA από τον Μάνο Δασκαλάκη ίσως δώσει απαντήσεις στο θέμα των κινήτρων.

Για το τεστ πατρότητας που ενδέχεται να ζητήσει ο Μάνος Δασκαλάκης, σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν νωρίτερα σήμερα, και το πώς τα αποτελέσματα αυτού του ελέγχου μπορούν να επηρεάσουν τις έρευνες για τους θανάτους των μικρών παιδιών από την Πάτρα, μίλησε ο ταξίαρχος ε.α. Θανάσης Κατερινόπουλος.

Σχολιάζοντας αυτή την εξέλιξη, επισήμανε: «Ήταν κάποια στοιχεία από τις πρώτες εμφανίσεις που έκανε το ζευγάρι, ότι ο πατέρας δεν πονούσε για τα παιδιά, ιδιαίτερα για τα δύο παιδιά. Πέραν αυτού, υπήρχαν και κάποιες άλλες πληροφορίες που με οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι εδώ υπάρχει κάποιο πρόβλημα, γι' αυτό διατυμπάνιζα ότι πρέπει να γίνει εξέταση DNA».

Ο βετεράνος αξιωματικός της ΕΛΑΣ πρόσθεσε ότι και ο ίδιος ο πατέρας των κοριτσιών «είχε εκφραστεί πριν από μερικές μέρες, αν δεν κάνω λάθος, σε κάποια διένεξη που είχε με την κυρία, ότι δεν είναι δικά του τα παιδιά. Σημασία έχει να αποδειχθεί ότι είναι δικά του τα παιδιά».

«Το τεστ DNA θα δείξει τα κίνητρα»

Πώς θα μπορούσαν, όμως, τα αποτελέσματα ενός τεστ πατρότητας να επηρεάσει τις έρευνες για τους θανάτους των τριών κοριτσιών;

«Με το τεστ DNA θα αποδειχθούν τα πάντα. Αν αποδειχθεί ότι δεν είναι δικά του τα παιδιά, τα πράγματα αλλάζουν. Θα βοηθήσει πολύ να δούμε ποια ήταν τα κίνητρα. Θα δώσει σωστή απάντηση στο κομμάτι των κινήτρων και πιστεύω ότι θα έρθουν και άλλες αποκαλύψεις. Τα πουλάκια θα αρχίσουν να κελαηδούν και από τις δύο πλευρές. Θα χυθεί άπλετο φως», κατέληξε ο κ. Κατερινόπουλος μιλώντας απόψε στο Star.

star

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.