Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθη ο Άραβας που εισέβαλε σε εκκλησία και άρχισε να φωνάζει

Άγιος Παντελεήμονας: Άγιος Παντελεήμονας:

Συνελήφθη, όπως γνωστοποίησε με ανάρτηση του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Άραβας ο οποίος εισέβαλε σε εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα στην Αθήνα και φώναζε μία φράση στα αραβικά.

Τη σύλληψή του γνωστοποίησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

“Η ΕΛΑΣ δρα με αποτελεσματικότητα. Ο Άραβας που δημιούργησε πρόβλημα στην εκκλησία του Αγ.Παντελεήμονα συνελήφθη. Οφείλουν όλοι σεβασμό στις θρησκευτικές λειτουργίες μας” έγραψε ο κ. Θεοδωρικάκος στο Twitter.

{https://twitter.com/theodorikakosp/status/1516743214581137412?s=20&t=-VSc2VaNXroUncehuNbJ6Q}

Υπενθυμίζεται οτι τοπεριστατικό συνέβη το προηγούμενο Σάββατο στον Άγιο Παντελεήμονα κατά την διάρκεια της λειτουργίας.

Εκεί λοιπόν, ένας αλλοδαπός αραβικής καταγωγής μπήκε μέσα στην εκκλησία, κατευθύνθηκε προς το μικρόφωνο και άρχισε να φωνάζει, κάτι που ουδείς μπόρεσε να καταλάβει.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο video, σε δευτερόλεπτα, δύο άνδρες της χορωδίας έτρεξαν προς το μέρος του και τον έβγαλαν έξω σηκωτό. Όταν έφτασε η αστυνομία, ο συγκεκριμένος άνδρας είχε εξαφανιστεί από το σημείο.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.