Πάτρα: Οι εμφανίσεις και οι συνεντεύξεις της Ρούλας Πισπιρίγκου που προκάλεσαν εντύπωση (βίντεο)

Πάτρα: Οι εμφανίσεις και οι Πάτρα: Οι εμφανίσεις και οι

Έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο η υπόθεση των τριών νεκρών στην Πάτρα, ενώ η χθεσινή είδηση με την σύλληψη και την κατηγορία για ανθρωποκτονία στην Ρούλα Πισπιρίγκου για την δολοφονία του ίδιου της του παιδιού -μικρής Τζωρτζίνας- έσκασε σαν βόμβα. Ποιες είναι οι εμφανίσεις και οι δηλώσεις της Πισπιρίγκου που προκάλεσαν εντύπωση.

Από την πρώτη συνέντευξη σε μέσα ενημέρωσης το 2019, ακριβώς μετά τον αναπάντεχο θάνατο της Μαλένας, στις καταθέσεις, τη μήνυση κατά παντός υπευθύνου και τις αλλεπάλληλες τοποθετήσεις τον τελευταίο μήνα για την πολύκροτη υπόθεση με τα νεκρά παιδιά της, ήταν πάντα κάτι παραπάνω από ψύχραιμη και δίνοντας την εντύπωση ότι δεν αναφέρεται στο χαμό των τριών παιδιών της στην Πάτρα.

Η αναφορά της, την προηγούμενη εβδομάδα στο «τρέιλερ φωτιά» της Αγγελικής Νικολούλη όπως είπε η ίδια, ήταν μόνο ένα δείγμα.

Όπως έχουν αναφέρει κατά καιρούς ειδικοί -ψυχολόγοι, ψυχίατροι, αστυνομικοί, ιατροδικαστές- το ενδιαφέρον της ήταν μεγάλο για την εικόνα που χτίζει μέσα από τις δημόσιες εμφανίσεις της.

Οι άνθρωποι που την ήξεραν δεν είχαν εκπλαγεί καθόλου όταν ακριβώς μετά το θάνατο της Μαλένας, του πρώτου παιδιού που έχασε, είχε καλέσει φίλους και συγγενείς στην καφετέρια για να παρακολουθήσουν όλοι μαζί την συνέντευξή της.

Οι περιγραφές και οι απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα και η γενικότερη στάση της, έγιναν κεντρικά θέματα στις διαδικτυακές συζητήσεις και όχι μόνο. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα, στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη με τον Μάνο Δασκαλάκη, όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο «Ρούλα, έχεις κάποια σχέση με τον θάνατο των παιδιών σου», εκείνη να δίνει την απάντηση «Να μου πουν, πώς και πότε το έκανα».

Οι συναισθηματικές αναφορές στα παιδιά της ήταν μετρημένες στα δάχτυλα, και όπως είχε πει και ψυχολόγος πριν λίγες μέρες «δείχνει ναρκισσιστική συμπεριφορά».

Η ίδια επισήμαινε συνεχώς ότι με την όλη υπόθεση και τον χαμό που γίνεται από δημοσιογράφους αλλά και social media δεν έχει χρόνο να θρηνήσει τα παιδιά της, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έλεγαν ότι «ο θρήνος δεν θέλει χρόνο, εδώ βλέπουμε απουσία συναισθήματος», όπως είχε πει και ψυχολόγος την προηγούμενη Παρασκευή στην Αγγελική Νικολόυλη.

Από την «ευτυχία» με τον πρώην σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη, μέχρι την πρώτη της εμφάνιση στο Star ντυμένη στα μαύρα, ήταν «χαλαρή» και ψύχραιμη.

Πολλές φορές έδειχνε να μη θέλει να ανοίξει όλα της, τα χαρτιά. Το 2019 δημόσια ευχαριστούσε τους γιατρούς που όπως έλεγε έκαναν τα πάντα για να σώσουν τη Μαλένα, όμως έκανε μήνυση κατά παντός υπευθύνου με μια κατάθεση φωτιά, γεμάτη αιχμές για τους θεράποντες γιατρούς.

Πολλές συζητήσεις είχαν προκαλέσει και τα λόγια της, για τη σχέση με τον σύζυγό της.

Στη μοναδική μέχρι σήμερα τηλεοπτική της συνέντευξη, ο τόνος της φωνής της παραμένει σταθερός και η ίδια δείχνει απόλυτα συγκεντρωμένη τόσο στην αφήγηση που κάνει για τις τελευταίες στιγμές των παιδιών της.

Βίντεο:

Τα βίντεο από την πρώτη συνέντευξη

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.