Κοζάνη: Χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον αγνοούμενο στην λίμνη Περδίκκα

Κοζάνη: Χωρίς αποτέλεσμα Κοζάνη: Χωρίς αποτέλεσμα

Χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής οι έρευνες για να βρεθεί ο δημοτικός υπαλλήλος του δήμου Εορδαίας που αγνοείται από τα μεσάνυκτα της Κυριακής, όταν με τον θηροφύλακα της περιοχής προσπάθησαν να εντοπίσουν παράνομα δίχτυα που είχαν ρίξει άγνωστοι στο φράγμα της μικρής τεχνητής λίμνης Περδίκκα Εορδαίας.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία η πλαστική βάρκα που επεβαιναν οι δύο άνδρες για άγνωστο λόγο αναποδογύρισε και βρέθηκαν στο νερό.

Στη συνέχεια, ο θηροφύλακας κατάφερε να βγει στη ακτή και να ειδοποιήσει την αστυνομία, ενώ αγνοείται ο άνθρωπος που ήταν μαζί του στη βάρκα.

Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας στις έρευνες συμμετέχει κλιμάκιο υποβρύχιων αποστολών της ΕΜΑΚ από την Θεσσαλονίκη όπως και το Εθελοντικό Τμήμα Αντιμετώπισης Καταστροφών Καστοριάς.

{https://www.youtube.com/watch?v=VoLUa_5AcaA}

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.