Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αρνήθηκε η μητέρα της Καρολάιν να συμμετάσχει στο ντοκιμαντέρ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έγκλημα στα Γλυκά Νερά:

Είχε γίνει πρόταση στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για να μιλήσει για το ειδεχθές έγκλημα που διέπραξε μέσα από τις φυλακές.

Γνωστή έγινε η είδηση πριν από λίγες μέρες πώς το έγκλημα στα Γλυκά Νερά έγινε ντοκιμαντέρ. 

Το ντοκιμαντέρ ξετυλίγει το κουβάρι της δολοφονίας της Καρολάϊν και εστιάζει στο θέατρο που έπαιζε ο σύζυγος και δολοφόνος της επί 37 ημέρες.

Ο τίτλος του ντοκιμαντέρ τα λέει όλα: «Η δολοφονία που κορόιδεψε τον κόσμο».

Και πράγματι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σύζυγος της Καρολάϊν, έπαιζε θέατρο και παρουσιαζόταν ως ο θλιμμένος και σοκαρισμένος από τη δολοφονία της γυναίκας του. Ωστόσο αντιδρούν οι κάτοικοι της Αλοννήσου, σύμφωνα με πληροφορίες από το thenewspaper.gr. 

Αρνήθηκε η μητέρα της Καρολάιν να συμμετάσχει στο ντοκιμαντέρ

Παράλληλα έχει γίνει πρόταση στον ίδιο τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για να μιλήσει για το ειδεχθές έγκλημα που διέπραξε μέσα από τις φυλακές ωστόσο εκείνος αρνήθηκε. Από την άλλη πλευρά, η μητέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν ενώ αρχικά είχε δεχθεί να μιλήσει στο ντοκιμαντέρ όμως στη συνέχεια, για προσωπικούς της λόγους αποφάσισε να μην μιλήσει τελικά.

Όπως αναφέρει δημοσιογράφος στην εκπομπή "Super Κατερίνα", οι γονείς της Κάρολάιν προσπαθούν να μπουν σε μια κανονική ροή καθημερινότητας με την εγγονή τους φροντίζοντας να επισκέπτονται καθημερινά το κοιμητήριο που τάφηκε η νεαρή κοπέλα. Όσον αφορά τη δίκη της υπόθεσης επιθυμία της μητέρας της Κάρολάιν είναι να παραστεί κανονικά στο δικαστήριο προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την εκδίκαση της υπόθεσης.

Η γειτόνισσα της Καρολάιν μιλά για πρώτη φορά

Η γειτόνισσα του ζευγαριού περιγράφει το τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον Αναγνωστόπουλο, μετά την άγρια δολοφονία της 10χρονης συζύγου του μπροστά στα μάτια του μωρούς τους.

Ο συζυγοκτόνος ζητούσε δήθεν για βοήθεια, στο πλαίσιο της προσπάθειάς του να παραπλανήσει τις Αρχές και να παρουσιάσει την εκδοχή του για ληστεία μετά φόνου, προκειμένου να ξεγελάσει τις Αρχές.

Η συγκεκριμένη γυναίκα είχε καθημερινές επαφές με το ζευγάρι και περισσότερο με την άτυχη Καρολάιν.

"Θυμάμαι τη στιγμή που έμαθα ότι ομολόγησε ο Μπάμπης. Εκεί πάθαμε όλοι σοκ. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που άκουγα” λέει η γυναίκα στην κάμερα του Channel 5.

 

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.