Κατερίνη: Ισόβια σε 34χρονο γιατί μαχαίρωσε και σκότωσε για έναν... καβγά

Κατερίνη: Ισόβια σε 34χρονο Κατερίνη: Ισόβια σε 34χρονο

Ένας 34χρονος καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, γιατί «έσφαξε» με μαχαίρι έναν 32χρονο στην Κατερίνη, μετά από καβγά τον Απρίλιο του 2020.

Πιο αναλυτικά, το μικτό ορκωτό δικαστήριο Θεσσαλονίκης επέβαλε στον 34χρονο ποινή ισόβιας κάθειρξης και φυλάκισης 18 μηνών, καθώς τον έκρινε ένοχο για ανθρωποκτονία με δόλο και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο 34χρονος κατηγορούμενος, κατά την απολογία του, ισχυρίστηκε (σύμφωνα με το GRTimes) ότι όταν έγινε το έγκλημα βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και δεν καταλάβαινε τι έκανε.

Το περιστατικό σημειώθηκε τον Οκτώβριο του 2020, στο δημοτικό Πάρκο Κατερίνης. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο δράστης χτύπησε με μαχαίρι τον 32χρονο στην καρωτίδα και έφυγε από την περιοχή.

Το θύμα, διακομίστηκε βαριά τραυματισμένο στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης όπου μία ώρα αργότερα κατέληξε.

Οι αστυνομικοί εξιχνίασαν την υπόθεση και αναζήτησαν τον δράστη και τον εντόπισαν στο σπίτι του, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και το μαχαίρι που είχε χρησιμοποιήσει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δράστης και θύμα είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές, ενώ ο διαπληκτισμός τους έγινε για... Θασήμαντη αφορμή.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.