Καρδίτσα: 26χρονη καταγγέλλει αρπαγή, σεξουαλική κακοποίηση και εκβιασμό με βίντεο προσωπικών στιγμών

Καρδίτσα: 26χρονη Καρδίτσα: 26χρονη

Μία απίστευτη καταγγελία, με αρπαγή, σεξουαλική κακοποίηση και εκβιασμό, έγινε από μία 26χρονη στην Καρδίτσα.

Όπως καταγγέλλει η νεαρή γυναίκα στην Καρδίτσα, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, σεξουαλικής κακοποίησης και εκβιασμού.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα ξημερώματα του Σαββάτου (19/2), η 26χρονη ενώ κινούνταν στην πόλη της Καρδίτσας, τρεις άντρες την άρπαξαν από το δρόμο και με αυτοκίνητο την πήγαν στο σπίτι ενός εξ αυτών.

Όπως κατήγγειλε η γυναίκα, εκεί δέχθηκε ξυλοδαρμό, σεξουαλική κακοποίηση και καταγραφή του περιστατικού σε οπτικό υλικού.

Στη συνέχεια την εκβίασαν με το «ροζ» βίντεο και -σύμφωνα με πληροφορίες- την απείλησαν ότι αν δε διακόψει τη σχέση που έχει με τον γαμπρό του ενός εξ αυτών, θα αναρτήσουν το εν λόγω βίντεο στα social media.

Στο καταγγελθέν περιστατικό ήταν παρούσα και μια γυναίκα. Η ΕΛΑΣ διεξάγει έρευνες αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.