Αίγιο: Επιτέθηκε στη σύζυγό του με σπασμένο γυαλί, το τηλεφώνημα που την έσωσε

Αίγιο: Επιτέθηκε στη σύζυγό Αίγιο: Επιτέθηκε στη σύζυγό

Σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας φαίνεται ότι έλαβε χώρα στο Αίγιο, με γυναίκα να καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον 53χρονο άνδρα της.

Η γυναίκα κάλεσε τις Αρχές από το σπίτι της, όντας κλειδωμένη στο μπάνιο για να σωθεί από τον 53χρονο, όπως μεταφέρει το filodimos.gr. Ο άνδρας, την ίδια ώρα, ήταν έξω από την πόρτα και την απειλούσε πως θα τη σκοτώσει.

Στελέχη της αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο και βρήκαν τον άνδρα να κλωτσάει την πόρτα του μπάνιου, επιχειρώντας να τη σπάσει.

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα με κατηγορίες παράβασης του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο πρόσωπο και το σαγόνι, που της είχε επιφέρει ο 53χρονος με ένα σπασμένο γυαλί.

Υπέβαλε μήνυση σε βάρος του, ενώ στην κατάθεσή της είπε πως η κακοποίηση ήταν χρόνια αλλά φοβόταν να κάνει καταγγελία.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.