Στο ανενεργό λατομείο ΤΙΤΑΝ μεταφέρονται φερτά υλικά από τις πληγείσες περιοχές

Στο ανενεργό λατομείο Στο ανενεργό λατομείο

Τη μεταφορά φερτών υλικών από τις πληγείσες περιοχές στο ανενεργό λατομείο ΤΙΤΑΝ αποφάσισαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος

Με αυτό τον τρόπο, σύμφωνα με την Περιφέρεια, διευκολύνεται η λειτουργία των δήμων Μεγάρων, Ελευσίνας και Μάνδρας (κυκλοφορία, πρόσβαση σε οικίες και περιοχές, κ.ά.), η οποία είχε διαταραχθεί λόγω των μεγάλων ποσοτήτων αδρανών υλικών εντός του οικιστικού ιστού.

Η απόφαση προβλέπει την κατ’ εξαίρεση μεταφορά και διάθεση των αδρανών υλικών (φερτών υλικών, χώματος, πετρών, κ.ά.) που συλλέγονται από τις εργασίες καθαρισμού και αποκατάστασης, στο ανενεργό λατομείο της ΤΙΤΑΝ Α.Ε..

Η παρούσα εξαίρεση αφορά τα απόβλητα που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια των έκτακτων φαινομένων και θα πρέπει εντός τριών μηνών να τηρηθούν όλες οι νόμιμες εργασίες διαχείρισής τους, σύμφωνα με την κείμενη περιβαλλοντική νομοθεσία.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.