Εγκρίθηκε από το ΕΣΡ η προκήρυξη των τηλεοπτικών αδειών

Εγκρίθηκε από το ΕΣΡ η Εγκρίθηκε από το ΕΣΡ η

Ομόφωνα εγκρίθηκε από την ολομέλεια του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, η προκήρυξη για τη διαδικασία χορήγησης των επτά τηλεοπτικών αδειών εθνικής εμβέλειας, γενικού περιεχομένου, ενημερωτικού προγράμματος

Στόχος του ΕΣΡ, όπως ανέφερε ο αντιπρόεδρος της αρχής, Ρ. Μορώνης, είναι η προκήρυξη να δημοσιευθεί την ερχόμενη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου. Η προκήρυξη θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΡ. Η δημοπρασία θα διεξαχθεί βάσει των όσων προβλέπει ο νόμος, επανέλαβε ο κ. Μορώνης ενώ η πλήρης διαδικασία της δημοπρασίας θα αποφασιστεί το αμέσως επόμενο διάστημα. Το χρονικό περιθώριο από τη δημοσίευση της προκήρυξης είναι 45 ημέρες.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.