Έγκλημα στην Καλαμαριά: Ο ψυκτικός σκότωσε την 63χρονη και μετά έπλυνε τα χέρια του και πήγε σε άλλες δουλειές

Έγκλημα στην Καλαμαριά: Ο Έγκλημα στην Καλαμαριά: Ο

Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως από το έγκλημα στην Καλαμαριά.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας που παρουσιάστηκαν σήμερα στο ΘΕΜΑ 104,6 ο ψυκτικός αφού δολοφόνησε την 63χρονη γυναίκα, πήγε στο μπάνιο έπλυνε τα χέρια του και συνέχισε τη δουλειά του πηγαίνοντας σε άλλα σπίτια. 

Η Αστυνομία μάλιστα εξετάζει το γεγονός ότι ο ψυκτικός είχε χτυπήσει από ό,τι φαίνεται με μανία τη γυναίκα στο κεφάλι προκαλώντας της πολλαπλά θανάσιμα τραύματα με το σφυρί. 

Ο 31χρονος, ο οποίος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, Κυριακή, στην προανάκριση υποστήριξε ότι είχε αντιπαράθεση με την 63χρονη για μια επιπλέον βλάβη στο κλιματιστικό, καθώς και ότι πριν τη χτυπήσει με σφυρί, εκείνη τον είχε χαστουκίσει.

Η ιατροδικαστική έρευνα καταδεικνύει το γεγονός ότι η 63χρονη προσπάθησε να προστατεύσει το κεφάλι της. 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.