Αίθριος ο καιρός σήμερα - Στους 18 βαθμούς ο υδράργυρος

Αίθριος ο καιρός σήμερα - Αίθριος ο καιρός σήμερα -

Καλό καιρό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας περιμένουμε σήμερα.

Hλιοφάνεια με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις κατά τόπους περιμένουμε σήμερα Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το βράδυ θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες στα ανατολικά.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -2 έως 12, στα υπόλοιπα βόρεια ηπειρωτικά από 1 έως 16, στα κεντρικά ηπειρωτικά από 3 έως 17, στα νότια ηπειρωτικά από 5 έως 19, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 16, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 7 έως 17, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 8 έως 18, και στην Κρήτη από 7 έως 16.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα γίνουν βορειοδυτικοί 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως από το πρωί θα γίνουν μεταβαλλόμενοι έως 2 και τοπικά έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το βράδυ θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως από το πρωί θα γίνουν βορειοδυτικοί 2 έως 4 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς.

Μακεδονία, Θράκη Καιρός: Γενικά αίθριος. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη τις πρωινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3-4 μποφόρ και αργά τη νύχτα στην κεντρική Μακεδονία βορειοδυτικοί τοπικά έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 01 έως 17 βαθμούς Κέλσιου. Στη δυτική Μακεδονία 3-5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στέρεα, δυτική Πελοπόννησος Καιρός: Γενικά αίθριος και στα νοτιά λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη τις πρωινές ώρες. Ανεμοι: Βόρειοι- βορειοδυτικοί 3-4 μποφόρ και σταδιακά από το μεσημέρι στο Ιόνιο τοπικά έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 05 έως 18 βαθμούς Κέλσιου. Στην Ηπειρο κατά τόπους 3-5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στέρεα, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος Καιρός: Γενικά αίθριος. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη τις πρωινές ώρες. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3-4 μποφόρ και στα νοτιά δυτικοί βορειοδυτικοί βαθμιαία έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 05 έως 18 βαθμούς Κέλσιου. Στα βόρεια η ελάχιστη κατά τόπους 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην Κρήτη. Ανεμοι: Βόρειοι- βορειοδυτικοί 3-4 μποφόρ και βαθμιαία στα νοτιά δυτικοί βορειοδυτικοί τοπικά έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 08 έως 17 βαθμούς Κέλσιου. Νησιά ανατολικού Αιγαίου,

Δωδεκάνησα Καιρός: Γενικά αίθριος και σταδιακά στα Δωδεκάνησα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Ανεμοι: Βόρειοι- βορειοδυτικοί 3-4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 18 βαθμούς Κέλσιου. Στα βόρεια 2-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.