Φύλαγαν τα ναρκωτικά σε 3 σπίτια - Πώς αποδομήθηκε η εγκληματική ομάδα

Φύλαγαν τα ναρκωτικά σε 3 Φύλαγαν τα ναρκωτικά σε 3

Εγκληματική ομάδα διακίνησης αποδόμησε η Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, καθώς συνελήφθησαν στην Καλλιθέα τρία άτομα εκ των οποίων δύο αλλοδαποί ηλικίας 45 και 35 ετών και ένας 46χρονος ημεδαπός, οι οποίοι φύλαγαν τα ναρκωτικά σε τρία διαφορετικά σπίτια.

Μετά από έρευνα στο αυτοκίνητο που επέβαινε ο 45χρονος αλλοδαπός το οποίο κατασχέθηκε, καθώς και σε τρία σπίτια στην περιοχή της Καλλιθέας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 45 κιλών και 753 γραμμαρίων, κοκαΐνη βάρους 1,4 γραμμαρίων, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, έξι κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.

Επιπλέον εντοπίσθηκε στην ίδια περιοχή η οικία, που χρησιμοποιείτο ως χώρος αποθήκευσης των ναρκωτικών ουσιών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον αρμόδιο Ανακριτή.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.