Τέσσερις ανήλικοι υπεύθυνοι για σπείρα που διέπραξε δεκάδες κλοπές! - Ο τρόπος δράσης τους

Τέσσερις ανήλικοι Τέσσερις ανήλικοι

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής μετά από συντονισμένη επιχείρηση σε Δάφνη, Ομόνοια και Ν. Κόσμο, τέσσερις ανήλικοι οι οποίοι είχνα συστήσει σπείρα η οποία διέπραξε τουλάχιστον 27 κλοπές.

Ως προς την μεθοδολογία δράσης τους, οι ανήλικοι κινούνταν τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες, κινούμενοι με δίκυκλες μοτοσυκλέτες και ΙΧ αυτοκίνητα, τα οποία είχαν αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο. Αρχικά εντόπιζαν καταστήματα σε διάφορες περιοχές της Αττικής και με τη χρήση μεταλλικών αντικειμένων (καπάκια φρεατίων) έσπαγαν τις προσόψεις και τις εισόδους των καταστημάτων, αφαιρώντας ταμειακές μηχανές και χρήματα.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί είκοσι κλοπές από καταστήματα, δύο κλοπές ΙΧ αυτοκινήτων και πέντε κλοπές δίκυκλων μοτοσυκλετών, από τις ακόλουθες περιοχές: Αργυρούπολη, Ηλιούπολη, Αλίμος, Γλυφάδα, Δάφνη, Βύρωνας και Νέα Σμύρνη.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε στον αρμόδιο Ανακριτή. Σημειώνεται ότι εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.