Βόμβα στο ΣΚΑΪ: Ολική επαναφορά της τρομοκρατίας «βλέπει» η ΕΛΑΣ - Τι εξετάζει η αντιτρομοκρατική

Βόμβα στο ΣΚΑΪ: Ολική Βόμβα στο ΣΚΑΪ: Ολική

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύση η αντιτρομοκρατική για τον εντοπισμό των δραστών της τρομοκρατικής επίθεσης χτες τα ξημερώματα στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή της βόμβας έχουν εξαϋλωθεί γι' αυτό τον λόγο η δουλειά της αντιτρομοκρατικής είναι δύσκολη. Αυτό βέβαια το γεγονός κάνει τους ανθρώπους της ΕΛΑΣ να μιλούν για έμπειρους τρομοκράτες. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι Αρχές κάνουν λόγο για ολική επαναφορά της τρομοκρατίας με ένα επικίνδυνο χτύπημα.

Εντύπωση προκαλεί ωστόσο το γεγονός πως οι τρομοκράτες έδειξαν να μην ενδιαφέρονται για τις κάμερες ασφάλειας που υπήρχαν στην περιοχή, καθώς είχαν κουκούλες και μαύρα ρούχα που δεν άφηναν εκτεθειμένα τα χαρακτηριστικά τους.

Υπενθυμίζεται, ότι από χθες το πρωί ήδη, η Αντιτρομοκρατική έχει στρέψει την προσοχή της, στην Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών (Ο.Λ.Α). Τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής, από τα πρώτα στοιχεία που έχουν συλλέξει, βρίσκουν σημαντικές ομοιότητες με το ισχυρό χτύπημα που έγινε ακριβώς έναν χρόνο νωρίτερα, τον Δεκέμβριο του 2017, στο κτίριο του Εφετείου, επί της οδού Λουκάρεως.

Αυτοί είναι οι ύποπτοι για το τρομοκρατικό χτύπημα

Οι έρευνες στρέφονται προς δύο πρόσωπο τα οποία ωστόσο παραμένουν αταυτοποίητα. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, τα προειδοποιητικά τηλεφωνήματα έγιναν από δύο διαφορετικά πρόσωπα. Μάλιστα φάνηκαν και τα στίγματα εκπομπής των κινητών τηλεφώνων που χρησιμοποίησαν τα οποία έγιναν από το κέντρο της Αθήνας. Ο «σγουρομάλλης» και ο «ξανθός». Εφεραν τα επίθετα Τριαντόπουλος και Παπαδόπουλος σύμφωνα με τα στοιχεία των πλαστών ταυτοτήτων τα οποία είχαν βρεθεί σε γιάφκα στο κέντρο της Αθήνας, τον Νοέμβριο του 2017. Το εν λόγω σπίτι είχε ενοικιαστεί με τα στοιχεία «Δημήτρης Παναγούλιας» τα οποία είχαν βρεθεί σε ψηφιακή μορφή στο σπίτι της Πόλας Ρούπα στην Ηλιούπολη.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.