Κρήτη: Βρέθηκε η 18χρονη από τα Χανιά που αγνοείτο

Κρήτη: Βρέθηκε η 18χρονη από Κρήτη: Βρέθηκε η 18χρονη από

Βρέθηκε η νεαρή Χανιώτισσα που το βράδυ της Πέμπτης έφυγε αιφνιδιαστικά από το σπίτι της και αγνοείτο για περίπου 20 ώρες σύμφωνα με τα parakritika.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα επικοινώνησε με την οικογένειά της και τους είπε οτι είναι καλά και θα επιστρέψει σύντομα το σπίτι τους, δίνοντας τέλος στις ώρες αγωνίας που βίωναν.

Υπενθυμίζεται οτι οι γονείς της νεαρής είχαν θορυβηθεί από τον τρόπο που εξαφανίστηκε η κοπέλα, αφήνοντας μόνο ένα σημείωμα και απενεργοποιώντας για ώρες το κινητό της, ενώ πριν από λίγο καιρό είχε γνωρίζει έναν άγνωστο άνδρα μέσω facebook.

Για τον εντοπισμό της 18χρονης είχε κινητοποιηθεί και η αστυνομία ωστόσο η ίδια η κοπέλα ήταν αυτή που έδωσε αίσιο τέλος στην αναζήτηση.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.