Μυστήριο γύρω από την άγρια καταδίωξη στην Αττική - Τους κυνηγούσε και η αντιτρομοκρατική

Μυστήριο γύρω από την άγρια Μυστήριο γύρω από την άγρια

Για περίπου δύο ώρες καταδίωκε η ομάδα Δίας, μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν δύο άτομα τα οποία έκλεβαν τσάντες.  

Αναλυτικά, η καταδίωξη ξεκίνησε περίπου στις 16.20 με τη συμμετοχή 10 αστυνομικών από τη δύναμη της βορειοανατολικης Αττικής.

Αρχικά η ύποπτη μοτοσικλέτα aprilia εντοπίστηκε στον Άγιο Στέφανο, μπήκε στην ε.ο. Αθηνών-Λαμίας, επέστρεψε στην Εκάλη, γύρισε ανάποδα προς γέφυρα Βαρυμπόμπης-Πάρνηθα, καταλήγοντας στη Νέα Ερυθραία όπου κι εγκλωβίστηκε.

Σημειώνεται πως δόθηκε σήμα για τη συγκεκριμένη μοτοσικλέτα εξαιτίας περιστατικού στις 31 Αυγούστου όπου η συνοδεία ασφαλείας μεγάλου οικονομικού στόχου είχε εντοπίσει την aprilia να τους παρακολουθεί και λόγω της σοβαρότητας του στόχου είχε εμπλακεί στην υπόθεση και η αντιτρομοκρατική.

Συνελήφθησαν τα 2 άτομα που επέβαιναν στη μηχανή ενώ φέρονται ύποπτα για 20 περιπτώσεις αρπαγής τσαντών από πεζούς και οδηγούς αυτοκινήτων, σπάζοντας τα τζάμια του συνοδηγού.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.