Πρόεδρος τραυματιοφορέων: Καθαρίστριες και σεκιούριτι μεταφέρουν ασθενείς

Πρόεδρος τραυματιοφορέων: Πρόεδρος τραυματιοφορέων:

Σε συγκεκριμένες καταγγελίες προχώρησε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Τραυματιοφορέων Γιάννης Πλαγιανάκος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό News247.Σε συγκεκριμένες καταγγελίες προχώρησε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Τραυματιοφορέων Γιάννης Πλαγιανάκος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό News247.

Ο κ. Πλαγιανάκος τόνισε ότι η έλλειψη προσωπικού στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας αποτελεί πολύ μεγάλο πρόβλημα ενώ κατήγγειλε ότι ακόμα και οι καθαρίστριες και οι σεκιούριτι μεταφέρουν ασθενείς αφού οι τραυματιοφορείς δεν επαρκούν.

Επίσης, αποκάλυψε ότι οι συνάδελφοί του αναλαμβάνουν δουλειές πέρα των αρμοδιοτήτων τους όπως η μεταφορά φαρμάκων, αίματος και υλικού με τους κινδύνους που αυτό συνεπάγεται.

Να σημειωθεί ότι η Πανελλήνια Ένωση Τραυματιοφορέων, πραγματοποιεί σήμερα 24ωρη απεργία, ενώ για τις 12:30 είναι προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Υγείας.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.