Χίος: 31χρονος πνίγηκε σε λιμνοδεξαμενή

Χίος: 31χρονος πνίγηκε σε Χίος: 31χρονος πνίγηκε σε

Νεκρός ανασύρθηκε από δύτες λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ της Κυριακής, 5 Αυγούστου 2018 κι ύστερα από πολύωρες έρευνες ο 31χρονος πρόσφυγας από την λιμνοδεξαμενή του Ζυφιά της Χίου.

Στο σημείο βρίσκονται στελέχη της αστυνομίας, η οποία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό.

Το περιστατικό έχει καταγραφεί και με ερασιτεχνική κάμερα από άλλους πρόσφυγες που κολυμπούσαν μαζί και όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία και οι πρώτες πληροφορίες ενώ όλοι μαζί βρίσκονταν στη λιμνοδεξαμενή ο 31χρονος φάνηκε να πνίγεται, σήκωσε τα χέρια του προς βοήθεια και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του με αποτέλεσμα να συμπεραίνουν όλοι ότι το μοιραίο έχει συμβεί.

πηγή: astraparis.gr

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.