Μαζική δηλητηρίαση 17 τουριστών από ποτά "μπόμπα" στη Ζάκυνθο (pic)

Μαζική δηλητηρίαση 17 Μαζική δηλητηρίαση 17

Άγγλοι τουρίστες καταγγέλουν ότι υπέστησαν δηλητηρίαση από ποτά - μπόμπες.

Άγγλοι τουρίστες καταγγέλουν ότι υπέστησαν δηλητηρίαση από ποτά – μπόμπες. Σύμφωνα με τα όσα γράφουν η Sun και η Daily Mail, που φιλοξενούν δηλώσεις και φωτογραφίες τους, πρόκειται για παρέα 17 ατόμων ηλικίας 17 με 18 ετών, που πήγαν στη Ζάκυνθο για να γιορτάσουν την αποφοίτησή τους.

Όπως λένε, είχαν πιει μόλις τρία ποτά ο καθένας όλη τη νύχτα. Ο ρεσεψιονίστας, κάλεσε δύο ασθενοφόρα που τους μετέφεραν στο νοσοκομείο, ενώ πάντα σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, ο γιατρός τους είπε ότι ήταν πολύ τυχεροί που απέφυγαν τα χειρότερα.

Οι βρετανικές εφημερίδες επισημαίνουν ότι η περιοχή του Λαγανά είναι κακόφημη, τα προβλήματα στα μπαρ αλλεπάλληλα και τα εγκλήματα διαχρονικά.

ZAKYNTHOS DHLHTHRIASH POTA MPOMPA 1

Πηγή: imerazante

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.