Η 55χρονη χαράκωνε τα μωρά με τα νύχια της

Η 55χρονη χαράκωνε τα μωρά Η 55χρονη χαράκωνε τα μωρά

Η 55χρονη πλησίαζε τα μωρά την ώρα που δεν κοιτούσαν οι γονείς και τα πλήγωνε με τα νύχια της.

Η 55χρονη κάτοικος της περιοχής, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν. Στην απολογία της αρνήθηκε ότι διέπρατε αυτά για τα οποία κατηγορείται αλλά αναγνωρίστηκε από τρία άτομα.

Μετά από έρευνα της ΕΛ.ΑΣ, η 55χρονη έχει διαπράξει συνολικά τέσσερις τέτοιες επιθέσεις σε βάρος βρεφών και νηπίων μέσα στο χρονικό διάστημα ενός έτους.

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε πέρυσι ενώ τα υπόλοιπα τρία έγιναν πρόσφατα και φάνηκε πως είχε σκοπό να κλιμακώσει τις επιθέσεις της αφού οι αστυνομικοί άρχισαν να παρακολουθούν το εμπορικό κέντρο της περιοχής μετά από σχετικές καταγγελίες, την εντόπισαν και την προσήγαγαν.

Σε τρεις από τις τέσσερις περιπτώσεις αναγνωρίστηκε από μάρτυρες και γονείς. Κανείς δεν είδε να διαπράττει τις επιθέσεις, όμως όλοι έδωσαν μία κοινή περιγραφή για μία γυναίκα που αμέσως μετά τις επιθέσεις, πλησίαζε τους γονείς και τους έκανε παρατήρηση για το παιδί που έκλαιγε, δήθεν ότι το αφήνουν νηστικό ή ότι δεν το προσέχουν κλπ.

Η 55χρονη φέρεται να τραυμάτισε τρία μωρά ενώ επέλεγε μάλιστα να… «χτυπά» σε χώρους όπου υπήρχε συνωστισμός για να περνά απαρατήρητη. Πλησίαζε γονείς με καρότσια και την ώρα που δεν κοιτούσαν πλήγωνε τα μωρά με τα νύχια της.

Η γυναίκα προσήχθη την Τετάρτη και στη συνέχεια συνελήφθη, αφού αναγνωρίστηκε από τις μητέρες των μωρών που επιτέθηκε. Οι επιθέσεις έγιναν στις 10 Ιουλίου 2018, αλλά καταγγέλθηκαν μία εβδομάδα μετά.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.