Αγωνία για τον λοχία που αυτοτραυματίστηκε στη Λέσβο: Σε κρίσιμη κατάσταση στο ΓΣΝΑ

Αγωνία για τον λοχία που Αγωνία για τον λοχία που

Κρίσιμη, αλλά σταθερή χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του ΕΠΟΠ Λοχία (ΤΘ) Μ.Γ., ο οποίος τραυματίστηκε χθες το μεσημέρι, ευρισκόμενος εντός στρατοπέδου της 98ης ΑΔΤΕ στη Λέσβο, από αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία.

Ο 30χρονος ΕΠΟΠ έχει διακομισθεί στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών όπου υπεβλήθη σε εργαστηριακές εξετάσεις.

Η ανακοίνωση του ΓΕΣ:

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, ο ΕΠΟΠ Λοχίας (ΤΘ) Μ.Γ., που τραυματίστηκε τις μεσημβρινές ώρες, διακομίσθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (401 ΓΣΝΑ) όπου υποβάλλεται σε εργαστηριακές εξετάσεις. Η κατάστασή του συνεχίζει να είναι κρίσιμα σταθερή.

Ο 30χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε πολύωρη επέμβαση προκειμένου να σταθεροποιηθεί, και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες δεν έχει πληγεί ο εγκέφαλος ή άλλο ζωτικό όργανο στο κεφάλι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο λοχίας ήταν παντρεμένος με ένα παιδί, και με τη σύζυγό του έγκυο να περιμένει σε λίγες μέρες να γεννήσει ξανά, δεν είχε λόγο να προβεί σε απονενοημένη ενέργεια, δηλαδή να αποπειραθεί να αυτοκτονήσει.

Κάποιες άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για λάθος κατά την εργασία του, αφού ήταν ειδικευμένος οπλουργός.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.