Αντιεξουσιαστές έγραψαν συνθήματα με σπρέι στη στρατιωτική σχολή της Θεσσαλονίκης

Αντιεξουσιαστές έγραψαν Αντιεξουσιαστές έγραψαν

Ενόψει της αντιπολεμικής-αντιεθνικής πορείας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στη Λάρισα.

Συνθήματα με σπρέι έγραψαν αντιεξουσιαστές, σε τοίχους της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων στη Θεσσαλονίκη, ενόψει της αντιπολεμικής-αντιεθνικής πορείας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στη Λάρισα.

«Στα πλαίσια της έντασης του αντιπολεμικού λόγου και δράσης το τελευταίο διάστημα στον ελλαδικό χώρο πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις με πανό, αφίσες και στράτσα στην πόλη της Θεσσαλονίκης καθώς και παρέμβαση με σπρέι στην Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων. Να αντισταθούμε από κοινού στα σχέδια των κυρίαρχων πριν η επιλογή γίνει αναγκαιότητα», αναφέρεται μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση, που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Πηγή: thestival.gr

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.