Συναγερμός στην Πάτρα: Διαρροή επικίνδυνου αερίου - Σπεύδει η ΕΜΑΚ

Συναγερμός στην Πάτρα: Συναγερμός στην Πάτρα:

Μεγάλη επιχείρηση της 6ης ΕΜΑΚ βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα σε εξέλιξη στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών. Όλες οι ειδήσεις

Διαρροή επικίνδυνου αερίου στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της 6ης ΕΜΑΚ στην ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών, καθώς διέρρευσε επικίνδυνο αέριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αέριο χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά επικίνδυνο για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Στο σημείο έχουν καταφθάσει άντρες της ΕΜΑΚ του ειδικού τμήματος της ΡΒΧΟ, και προσπαθούν φορώντας ειδικές στολές, να συλλέξουν τα θραύσματα αλλά και να σταματήσουν την διαρροή του επικίνδυνου αερίου.

Το φιαλίδιο με το αέριο βρισκόταν εντός ψυγείου και άγνωστο παραμένει πως προκλήθηκε η διαρροή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για καρκινογόνο ουσία.

Πηγή: Patrastimes.gr

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.