«Ράγισαν καρδιές» στην κηδεία του Αλέξανδρου Σταματιάδη

«Ράγισαν καρδιές» στην «Ράγισαν καρδιές» στην

Ράγισαν καρδιές στην Άνδρο, στην κηδεία του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδηπου σκοτώθηκε ύστερα από εισβολή διαρρηκτών στο σπίτι του στην Κηφισιά.

Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και τα δύο παιδιά του,που ανεβαίνουν το δικό τους γολγοθά.

Ράγισαν καρδιές στους επικήδειους

Η μητέρα του χαρακτήρισε τον Αλέξανδρο Σταματιάδη ήρωα που έσωσε την οικογένειά του. «Ήσουν φως και αγάπη. Αναστήθηκες μαζί με τον Χριστό» είπε βουρκωμένος ο γιος του, στον επικήδειο.

Θυμήθηκε ακόμα, τα λόγια που του έλεγε πάντα: «Να πιστεύεις στον εαυτό σου και θα τα καταφέρεις γιε μου. Να μάθεις στη ζωή σου να μην συγκρίνεις τον εαυτό σου με άλλους και να στηρίζεσαι στις δυνάμεις σου».

Ο 52χρονος επιχειρηματίας, Αλέξανδρος Σταματιάδης, άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου νοσηλευόταν από τη Μεγάλη Δευτέρα, όταν δέχθηκε πυροβολισμούς από αδίστακτους ληστές, μέσα στο σπίτι του.

Στο νησί βρίσκονται και δύο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο Γιάννης Βρούτσης.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ο Αλέξανδρος Σταματιάδης δέχθηκε δυο πυροβολισμούς μέσα στο σπίτι του κατά τη διάρκεια ληστείας που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας. Ο 52χρονος νοσηλεύτηκε επί ημέρες στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Ο άτυχος επιχειρηματίας ξημερώματα Μεγάλης Δευτέρας 2/4/2018 και άκουσε θορύβους εντός της οικείας του και σηκώθηκε να δει τι συμβαίνει. Για κακή του τύχη ήρθε αντιμέτωπος με δύο αδίστακτους ληστές. Ο Αλέξανδρος Σταματιάδης προσπάθησε να αντισταθεί, πάλεψε με τον έναν από τους δύο όμως ο δεύτερος δεν δίστασε να σηκώσει το πιστόλι και να τον πυροβολήσει εν ψυχρώ σχεδόν εξ επαφής.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.