Προπονητής τένις συνελήφθη για παιδεραστία

Προπονητής τένις συνελήφθη Προπονητής τένις συνελήφθη
Ο 63χρονος που συνελήφθη για παιδεραστία ήταν προπονητής τένις. Στις αποστολές της ομάδας κοιμόταν στο ίδιο δωμάτιο με τους μικρούς αθλητές. Στο σπίτι του  βρέθηκαν χιλιάδες αρχεία υλικού παιδικής πορνογραφίας σε μέρος εκ των οποίων εμφανίζεται ο ίδιος με ανήλικα θύματά του.

Τον δρόμο του Μπάρι Μπένελ, του Άγγλου προπονητή ο οποίος ασελγούσε σε μικρούς αθλητές, και που καταδικάστηκε σε 31 χρόνια κάθειρξης για 50 κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης 12 νεαρών ποδοσφαιριστών σε περίοδο άνω της μιας δεκαετίας, φαίνεται ότι διάλεξε ο Έλληνας 63χρονος προπονητής τένις που συνελήφθη για παιδεραστία.

Ο Μπένελ παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη δικαστική αίθουσα, αφού στη διάρκεια των πέντε εβδομάδων που εκδικαζόταν η υπόθεση, εμφανιζόταν μέσω για λόγους υγείας video σύνδεσης στο δικαστήριο. Ήταν η πρώτη φορά που τα θύματά του ήρθαν αντιμέτωπα μαζί του μετά από καιρό, κραυγάζοντας "ναι" την ώρα της ετυμηγορίας, με τον Μπένελ να κουνάει σκυφτός το κεφάλι του.

Αποτέλεσμα εικόνας για μπαρι μπενελ

"Γι' αυτά τα αγόρια ήσουν σαν θεός. Στην πραγματικότητα, ήσουν μετενσάρκωση του διαβόλου. Έκλεψες την παιδική αθωότητά τους για να ικανοποιήσεις τις δικές σου διαστροφές", είπε ο δικαστής Κλέμεντ Γκόλντστοουν.

"Ο Άντι Γούντγουρντ, ένα από τα θύματα του Μπένελ, ο οποίος ήταν ο πρώτος που αποκάλυψε τη δράση του προπονητή ακαδημιών και πρώην σκάουτ, οδηγώντας την υπόθεση στο δικαστήριο, μίλησε μετά από τη δίκη και τόνισε ότι έχει ανάμικτα συναισθήματα. "Καμία ετυμηγορία δεν είναι αρκετά μεγάλη γι' αυτόν τον άντρα που μέχρι τέλους δεν έδειξε καμία μεταμέλεια ή δεν είπε συγγνώμη σε κάποιον", δήλωσε.

Ο δικός μας προπονητής

Πάμε τώρα στον δικό μας προπονητή τένις ο οποίος καλούσε τα παιδιά στο κρεβάτι του λέγοντάς τους:«Ελάτε να δούμε τσόντες»  την εποχή που ήταν προπονητής σε ομάδα τένις των Σερρών για να τα δελεάσει να έρθουν στο κρεββάτι του. Στις αποστολές της ομάδας κοιμόταν στο ίδιο δωμάτιο με τους μικρούς αθλητές και μάλιστα ένας απ’ αυτούς κοιμόταν με την ρακέτα του τένις ώστε να είναι σε θέση να αμυνθεί εάν ο προπονητής έκανε κίνηση εναντίον του.

Ανατριχιαστικές οι λεπτομέρειες για την δράση του 63χρονου ο οποίος  φέρεται να βιντεοσκοπούσε και να φωτογράφιζε τις ασελγείς πράξεις σε βάρος των θυμάτων του και σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα ασελγούσε επανειλημμένα σε βάρος δύο ανήλικων αγοριών, τα τελευταία περίπου δύο χρόνια, έναντι χρηματικής αμοιβής. 
Ο 63χρονος,  ερχόταν σε καθημερινή επαφή με δεκάδες παιδιά από 10 έως 16 ετών, μη μπορώντας να κρύψει τις άρρωστες επιθυμίες του.

Ενας πρώην αθλητής του, αποφάσισε να μιλήσει λέγοντας ότι ο προπονητής κοιμόταν μέχρι και στο ίδιο δωμάτιο με τα παιδιά και σε διπλό κρεβάτι όταν χρειάζονταν να ταξιδέψουν για να μετέχουν σε τουρνουά σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία, κάποια στιγμή εκδιώχθηκε ξαφνικά από την ομάδα όταν τον κατήγγειλαν ότι προσπάθησε να έρθει σε σεξουαλική επαφή με έναν αθλητή του, ο οποίος ενημέρωσε για το περιστατικό τους γονείς του.

Αποτέλεσμα εικόνας για παιδικο χερι κρατα ρακετα

Λέγεται ότι ο πατέρας αντέδρασε βίαια ξυλοκοπώντας τον προπονητή , ο οποίος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την δουλειά του και να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη όπου βρήκε δουλειά σε γνωστό εκδοτικό συγκρότημα. « Ένας συναθλητής μου  εκείνη την εποχή, γνωρίζοντας τις ανώμαλες ορέξεις του προπονητή αναγκάστηκε να κοιμηθεί το βράδυ με την ρακέτα αγκαλιά λέγοντας μας ότι σε περίπτωση που του ριχτεί θα χρησιμοποιήσει την ρακέτα για προστασία».

Στο σπίτι του 63χρονου βρέθηκαν χιλιάδες αρχεία υλικού παιδικής πορνογραφίας (φωτογραφίες, δισκέτες, κασέτες βιντεοκάμερας, εξωτερικοί σκληροί δίσκου υπολογιστών, κ.α) σε μέρος εκ των οποίων εμφανίζεται ο ίδιος με ανήλικα θύματά του, σύμφωνα με την αστυνομία.

Στην υπόθεση εμπλέκεται και ένας 17χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι προσέλκυε ανήλικους για λογαριασμό του 63χρονου, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί και σε βάρος του δικογραφία για το αδίκημα της μαστροπείας.

Στο σπίτι του 63χρονου βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, 1 πιστόλι κρότου με φυσίγγιο, 332 φυσίγγια κρότου, 4 φωτοβολίδες, εξάρτημα εκτόξευσης φωτοβολίδων, 6 εξωτερικοί σκληροί δίσκοι, 2 φορητοί υπολογιστές, 7 κάρτες μνήμης, 8 φορητές συσκευές αποθήκευσης, 27 οπτικοακουστικοί ψηφιακοί δίσκοι,70 δισκέτες, 26 κασέτες βιντεοκάμερας, 32 βιντεοκασέτες, συσκευή καταγραφής αναλογικού σήματος σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, 5 εσωτερικοί σκληροί δίσκοι, 5 άλμπουμ φωτογραφιών και πλήθος φωτογραφιών ανήλικων αγοριών και κοριτσιών.

Ο 63χρονος κατηγορείται για σωρεία αδικημάτων, μεταξύ των οποίων, κατοχή και παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 15 έτη, πρόσβαση σε υλικό παιδικής πορνογραφίας μέσω της τεχνολογίας των πληροφοριών και επικοινωνιών, πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων με παθόντες ανήλικους από 12 έως 15 ετών με σκοπό την επιδίωξη οικονομικού οφέλους από αυτές, αποπλάνηση παιδιών με παθόντα ανήλικο που δε συμπλήρωσε τα 12 έτη, ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής που συμπλήρωσε τα 12 όχι όμως τα 15 έτη και με ανήλικους που συμπλήρωσαν τα 15 έτη, για παράβαση των Νόμων περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και περί όπλων.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο 63χρονος πριν από λίγα χρόνια είχε βρεθεί αναίσθητος μέσα στο αυτοκίνητο του στο δάσος του Σέιχ Σου, δηλώνοντας στους αστυνομικούς που τον εντόπισαν πως δεν θυμόταν τι είχε συμβεί, αποκρύβοντας ποιοι ήταν αυτοί που του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν αφήνοντας αναίσθητο και για ποιο λόγο.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.